Bänner
17
Feb
PDF Prindi Saada link

17.02-21.02.2014

ESMASPÄEV 17.02

HOMMIK: VIIEVILJAHELBEPUDER, MOOS PIIM, 180/30/150/

APELSIN 100

LÕUNA: RASSOLNIK, HAPUKOOR, LEIB, 250/10/40

SAIAVORM, PIIM 120/200

OODE: MAKARONI-VORSTISALAT, LEIB, 150/20/

MORSS 200

TEISIPÄEV 18.02

HOMMIK: PIIMA-HIRSISUPP, 200

SEPIK, MUNAVÕI 20/20

LÕUNA: KALAKASTE, KARTULIPÜREE, LEIB, 100/150/20/

PEEDISALAT, VESI (KIRSI) 50/200

MAHLAKISSELL, KOHUPIIMAVAHT 180/100

OODE: BANAANI-KAMAJOOK, 200

LEIB PASTEEDIGA, VÄRSKE KURK, 26/20/10

MAGUS TEE 200/5

KOLMAPÄEV 19.02

HOMMIK: MAISIMANNAPUDER, VÕI, PIIM 180/30/150

LÕUNA: KARTULI-FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

RUKKIJAUVAHT, PIIM 150/200

OODE: PITSA, MAHL 150/200

LILLKAPSAS 60

NELJAPÄEV 20.02

HOMMIK: JOOGIJOGURT, MAISIHELBED, 200/30

ÕUN 50

LÕUNA: HAKK-KOTLET, FRIIKARTUL, KÜLMKASTE 50/150/50

KAPSA-PORGANDISALAT, MORSS, LEIB 50/200/20

KÜPSISEKOOK 75

OODE: MAHLAKISSELL, MÕNGLID 150/20

REEDE 21.02

HOMMIK: RIISIPUDER, MOOS, MAGUS TEE 180/30/200/5

LÕUNA: KANA-NUUDLISUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

LEIVASUPP, HAPUKOOR 180/20

OODE: KANEELIRULL, PIIM, KAALIKAS 75/200/60