Bänner
17
Feb
PDF Prindi Saada link

MENÜÜ

20.01-24.01.2014

ESMASPÄEV 20.01

HOMMIK: VIIEVILJAHELBEPUDER, MOOS PIIM, 180/30/150/

APELSIN 100

LÕUNA: RASSOLNIK, HAPUKOOR, LEIB, 250/10/40

SAIAVORM, PIIM 120/200

OODE: MAKARONI-VORSTISALAT, LEIB, 150/20/

MORSS 200

TEISIPÄEV 21.01

HOMMIK: PIIMA-KAERAHELBESUPP, 250

SEPIK, MUNAVÕI 20/20

LÕUNA: KALAKASTE, KARTULIPÜREE, LEIB, 100/150/20/

KAPSA-PORGANDISALAT, VESI (KIRSI) 60

MAHLAKISSELL, KOHUPIIMAVAHT 150/100

OODE: BANAANI-KAMAJOOK, 200

LEIB PASTEEDIGA, VÄRSKE KURK, 26/20/10

MAGUS TEE 200/5

KOLMAPÄEV 22.01

HOMMIK: VIIEVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM 180/30/150

KÕRVITSASEEMNED 10

LÕUNA: KARTULI-FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

RUKKIJAUVAHT, PIIM 150/200

OODE: PITSA, MAHL 150/200

LILLKAPSAS 60

NELJAPÄEV 23.01

HOMMIK: JOOGIJOGURT, MAISIHELBED, 200/30

PÄEVALILLESEEMNED 10

LÕUNA: HAKK-KOTLET, KARTUL, PIIMAKASTE,LEIB 50/150/60/20

PEEDI-ÕUNASALAT, VESI (SIDRUNIGA) 200/60

TARRETIS, VAHUKOOR 150/25

OODE: PIIMA-KRUUBISUPP, SEPIK, SULAJUUST 250/40/20

TOMAT 20

REEDE 24.01

HOMMIK: HIRSIPUDER, MOOS, MAGUS TEE 180/30/200/5

LÕUNA: KANA-NUUDLISUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

VANILJEKASTE, MÕNGLID 200/30

OODE: KANEELIRULL, PIIM, KAALIKAS 75/200/60