Bänner
28
Dec
PDF Prindi Saada link

16.12-20.12.2013

ESMASPÄEV 16.12

HOMMIK: PIIMA-RIISISUPP, SEPIK, VÕI, 250/20/5

LASTEVORST, 10

VIINAMARJAD (serveerida jõulupeo lauale) 100

LÕUNA: VERIVORST, POHLAMOOS, KARTULIPÜREE 75/10/150

HAPUKAPSAS, PIIMAKASTE, KÕRVITS 75/50/50

PIIM, PIPARKOOK 150/30

OODE: MAHLAKISSELL, KOHUPIIMAVORM 180/100

TEISIPÄEV 17.12

HOMMIK: KAERAHELBEPUDER, VÕI, PIIM 180/5/150

LÕUNA: KOORENE KALASUPP, LEIB 250/40

KARAMELLKISSELL, MOOS 150/30

OODE: KARTULISALAT, SEPIK, VÕI,TOMAT 150/20/5/15

MORSS 150

KOLMAPÄEV 18.12

HOMMIK: PIIMA-NUUDLISUPP, SEPIK, MUNAVÕI 250/20/20

LÕUNA: MAKSAKASTE, KARTUL, LEIB, 100/150/20

KAPSA-PORGANDISALAT, VESI (apelsiniga) 50/200

HAPUPIIMAJOOK, BANAAN 200/50

OODE: KANAPIHV, KURGIKASTE, LEIB, TEE, SUHKUR 85/40/20/200/5

NELJAPÄEV 19.12

HOMMIK: NELJAVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM 180/30/150

LÕUNA: KÜLASUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

KIRSIKISSELL, MAGUS RIISIPUDER 200/100

OODE : AHJUKARTUL, 150

JOGURTI-KOHUPIIMA- KURGIKASTE 40

SEPIK, MORSS 20/200

REEDE 20.12

HOMMIK: PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK, 200/20

SULATATUD JUUST, KURK 15/10

LÕUNA: PIKKPOISS, TATAR, HAPUKOOREKASTE, 75/150/50

KAALIKA-ANANASSI-PORGANDISALAT 50

MORSS 200

TARRETIS, VAHUKOOR 150/25

OODE: MUFFINID, PIIM 75/200