Bänner
26
Nov
PDF Prindi Saada link

18.11-22.11.2013

ESMASPÄEV 18.11

HOMMIK: PIIMA-RIISISUPP, SEPIK, VÕI, 200/20/5

LASTEVORST, ÕUN 10/100

LÕUNA: PASTA BOLOGNESE 200

LEIB, KEEFIR 20/150

RUKKIJAHUVAHT, PIIM 150/150

OODE: LEIB, KILUVÕIE, LEHTSALAT, 20/15/5

KEEDETUD MUNA 55

MAGUS TEE 5/150

TEISIPÄEV 19.11

HOMMIK: KAERAHELBEPUDER, VÕI, PIIM, MELON 180/5/150/100

LÕUNA: KOORENE KALASUPP, LEIB 250/40

KARAMELLKISSELL, MOOS 150/30

OODE: KARTULISALAT, SEPIK, VÕI,TOMAT 150/20/5/15

MAHL 150

KOLMAPÄEV 20.11

HOMMIK: PIIMA-NUUDLISUPP, SEPIK,VÕI, KEEDUSINK 250/20/10

LÕUNA: MAKSAKASTE, KARTUL, LEIB, 100/150/20

KAPSA-PORGANDISALAT, VESI(apelsiniga) 50/200

HAPUPIIMAJOOK, PIRN 200/100

OODE: KIRSIKISSELL, MAGUS RIISIPUDER 200/120

NELJAPÄEV 21.11

HOMMIK: NELJAVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM, 180/30/150

KAALIKAS 50

LÕUNA: KÜLASUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

KAMAKREEM MOOSIGA 150

OODE : AHJUKARTUL, KURGIKASTE HAPUKOOREGA 150/40

SEPIK, MORSS 20/200

REEDE 22.11

HOMMIK: PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK, VÕI, JUUST 200/20/5/10

LÕUNA: VIINERIKASTE, KARTUL, VÄRSKE KAPSASALAT 120/150/50

LEIB, VESI (KURGIGA) 20/200

PUUVILJASALAT KOHUPIIMAKREEMIGA 150

OODE: MUFFINID, PIIM 75/200