Bänner
12
Nov
PDF Prindi Saada link

04.11-08.11.2013

ESMASPÄEV 04.11

HOMMIK: PIIMA-KLIMBISUPP, SEPIK, VÕI, 250/20/5

KEEDUVORST 10

LÕUNA: HAKKLIHAKASTE, KARTULIPÜREE, 100/150

KAALIKA-ANANASSISALAT, 50

LEIB, VESI (kurgiga) 20/200

PIIMAKISSELL, MOOS 150/30

OODE: RÖSTITUD LEIVAD, KURK JA PORGAND, 50/25/25

TIPIKASTE, MORSS 50/150

TEISIPÄEV 05.11

HOMMIK: ODRAHELBEPUDER VÕIGA, MAGUS TEE, ÕUN 180/5/150/5/100

LÕUNA: KALASELJANKA, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

PANNKOOK, MOOS, PIIM 90/30/150

OODE: RÖSTITUD LEIVAD, KURGI JA PORGANDIKANGID, 50/25/25/

TIPIKASTE, MORSS 50/200

KOLMAPÄEV 06.11

HOMMIK: JOGURT, MAISIHELBED, PIRN 200/30/100

LÕUNA: KANAKASTE, TATAR, SÜGISESALAT, LEIB, 110/150/50/20

KEEFIR 100

LEIVASUPP, HAPUKOOR 180/30

OODE: PELMEENID, HAPUKOOR, SEPIK, 75/30/20

VÕI, TOMAT, MORSS 5/15/200

NELJAPÄEV 07.11

HOMMIK: RIISIPUDER, MOOS, PIIM, 180/30/150

LÕUNA: HERNESUPP, LEIB 250/40

KOHUPIIMAVAHT, MOOS 120/30

OODE : AHJUKARTULID, KURGIKASTE, MORSS, 150/40/200

LILLKAPSAS 50

REEDE 08.11

HOMMIK: PIIMA-NUUDLISUPP, SEPIK, VÕI 200/20

KEEDUSINK, PLOOM 10/50

LÕUNA: GULJAŠŠ, KARTUL, PORGANDISALAT, 100/150/50

LEIB, MORSS 20/200

APRIKOOSIVAHT, PIIM 120/150

OODE: KAERAKAKUKESED, PIIM 75/150