Bänner
25
Jun
PDF Prindi Saada link

10.06-14.06.2013

ESMASPÄEV 10.06

HOMMIK: PIIMA-NUUDLISUPP, SEPIK, VÕI, 250/20/5

LASTEVORST, ÕUN 10/100

LÕUNA: ÜHEPAJATOIT SEALIHAGA, 200

LEIB, MORSS 20/200

MAHLAKISSELL, KOHUPIIMAVAHT 200/120

OODE: KALAPULGAD, HAPUKOOR, 70/30

KÕRVITSASALAT 50

MORSS 200

TEISIPÄEV 11.06

HOMMIK: RIISIPUDER, MOOS, PIIM, APELSIN 180/30/150/100

LÕUNA: KOORENE KALASUPP, LEIB 250/40

MARJAKOOK, PIIM 75/150

OODE: KARTULISALAT, TERALEIB, VÕI,TOMAT 150/20/5/15

MAHL 150

KOLMAPÄEV 12.06

HOMMIK: JOGURT, MAISIHELBED, 180/30

PÄEVALILLESEEMNED 10

LÕUNA: MAKSAKASTE, KARTULIPÜREE, LEIB, 100/150/20

PEEDI-ÕUNASALAT, MORSS 50/200

LEIVAVAHT, PIIM 120/150

OODE: PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK, MUNAVÕI, 70/20/5

PORGAND 50

NELJAPÄEV 13.06

HOMMIK: NELJAVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM 180/30/150

LÕUNA: KÜLASUPP, HAPUKOOR, LEIB 250/10/40

KARAMELLKISSELL, MOOS 180/30

OODE : KANANAGITSAD, JOGURTI-KOHUPIIMA- 70/40

KURGIKASTE, SEPIK, KAALIKAS 20/50

SOE MAHLAJOOK 200

REEDE 14.06

HOMMIK: PIIMA-MANNASUPP, SEPIK, VÕI, JUUST 200/20/5/8

MELON 150

LÕUNA: KANAPILAFF, MARIN. KURK, 200/50

LEIB, MORSS 20/200

JÄÄTIS 65

OODE: PORGANDIKOOK, MORSS 75/200