Bänner
11
Feb
PDF Prindi Saada link

11.02-15.02.2013

ESMASPÄEV 11.02

HOMMIK: NELJAVILJAHELBEPUDER MOOSIGA,                 180/30

PIIM                                                                              150

LÕUNA: HAKKLIHASUPP, HAPUKOOR, LEIB,                    250/10/40

MANNAVAHT, PIIM                                                  150/150

OODE: KANAPIHV, SEPIK, VÕI, PÕNGERJATE                100/20/5

LEMMIKSALAT (värske salat), MORSS                    50/200

 

TEISIPÄEV 12.02

HOMMIK: PIIMA-RIISISUPP, SAI, VÕI, JUUST, PIRN            200/20/5/8/100

LÕUNA: MULGIPUDER LIHAGA, KURGIKASTE, LEIB,    200/30/20

PIIM, VASTLAKUKKEL                                            55

OODE: TATRASALAT, SEPIK, VÕI, MORSS                       150/20/5/150

 

KOLMAPÄEV 13.02

HOMMIK: KAERAHELBEPUDER, MOOS,                           180/30

KOHVIJOOK PIIMAGA, SUHKUR                           150/5

LÕUNA: PELMEENISUPP, HAPUKOOR, LEIB                      250/10/40

LEIVASUPP, HAPUKOOR                                         150/20

OODE: OMLETT VORSTIGA, SEPIK, KEEFIR                    100/20/150

ÕUN                                                                               100

NELJAPÄEV 14.02

HOMMIK: JOGURT, MAISIHELBED                                           200/30

LÕUNA: PASTA BOLOGNESE, MARIN. KURK, LEIB          250/60/20

JÄÄTIS

OODE  : PORGANDIPÜREESUPP, RÖSTITUD SAIA-           250/25

KUUBIKUD, SEPIK SULATATUD JUUSTUGA       20/20

 

REEDE 15.02

HOMMIK: RUKKIHELBEPUDER, KISSELLIGA, KAALIKAS 100/200/50

LÕUNA: BORŠISUPP, HAPUKOOR, LEIB,                               250/10/40

SAIAVORM, PIIM                                                         120/150

OODE: MUFFINID, PIIM                                                           75/150