Bänner
23
Aug
PDF Prindi Saada link

MENÜÜ 22.08.-26.08.2011

E.22.08

Hommik

HIRSIPUDER, MOOS, PIIM,

200/30/150

 

 

Lõuna

HAKKLIHASUPP, HAPUKOOR, LEIB,  MANNAVAHT, PIIM

250/15/40

150/200

 

Oode

AHJUKARTUL, HAPUKOOR, SEPIK, TEE, KAPSAS

120/40/20/200/60

 

 

 

 

T.23.08

Hommik

RUKKIHELBEPUDER, MOOS, PIIM, ÕUN

200/30/150/100

 

Lõuna

KALA-RIISIVORM, KURGIKASTE, LEIB, MAHL, KISSELL, MÕNGLID

150/60/25/200

180/10

 

Oode

PIIMA-KAERAHELBESUPP, SEPIK, VÕI, KAALIKAS

200/20/5/

70

 

 

 

 

K.24.08

Hommik

VIIEVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

PELMEENISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KIHILINE MANNAPUDER, KISSELL

250/10/40/150

200

 

Oode

MAKARONI-SINGISALAT, SEPIK , VÕI, JÄÄTEE

130/20/5/200

 

 

 

 

N.25.08

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/180

 

Lõuna

KARTUL, KANAKASTE, VÄRSKEKAPSA- PORGANDISALAT, LEIB,  PIIM, PIIMAKISSELL, MOOS

130/75/60

25/150/180

25

 

Oode

PIIMA-HIRSISUPP, SEPIK, VÕI JA JUUST, PORGAND

250/20/5/8

75

 

 

 

 

R.26.08

Hommik

JOOGIJOGURT, MAISIHELBED, SEPIK, VÕI, KEEDUSINK

150/25/20/5/10

 

Lõuna

FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KEEFIRIKOKTEIL, KÜPSIS

250/15/40

200/22

 

Oode

MARJAKOOK, KAKAO, ÕUN

80/200/100