Bänner
21
Jun
PDF Prindi Saada link

MENÜÜ 20.06.-22.06.2011

E.20.06

Hommik

VIIEVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

 

Lõuna

HAKKLIHASUPP, HAPUKOOR, LEIB,  MANNAVAHT, PIIM

250/10/40

150/200

 

Oode

AHJUKARTUL, HAPUKOOR, SEPIK, MAHL, PORGAND

120/40/25/200

50

 

 

 

 

T.21.06

Hommik

RUKKIHELBEPUDER, MOOS, PIIM, PIRN

200/30/150/60

 

Lõuna

KALA-RIISIVORM, KURGIKASTE, LEIB, KEEFIR, KISSELL, MÕNGLID

150/60/20/150

200/15

 

Oode

PIIMA-KAERAHELBESUPP, SEPIK, VÕI, KAALIKAS

200/20/5/75

 

 

 

 

K.22.06

Hommik

MAISIHELBED, JOOGIJOGURT, VÕI, SAI,  JUUST

25/150/5/20/10

 

Lõuna

KARTULI-FRIKADELLISUPP MAKARONIDEGA, HAPUKOOR, LEIB, KIHILINE MANNAPUDER, KISSELL

250/

15/40/150

200

 

Oode

RABARBERIKOOK, PIIM, ÕUN

100/200/50