Bänner
13
Jun
PDF Prindi Saada link

MENÜÜ 13.06.-17.06.2011

E.13.06

Hommik

RIISIPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

 

Lõuna

KÖÖGIVILJADEGA HAUTATUD KANA, MARIN. KÕRVITS, LEIB, SIDRUNIVESI, LEIVAVAHT, PIIM

200/50

20/200/150/150

 

Oode

PIIMA-KLIMBISUPP, SAI, VÕI, JUUST, KAPSAS

200/20/5/10/50

 

 

 

 

T.14.06

Hommik

ODRAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

KALA-RIISISUPP, LEIB, HAPUKOOR, KOHUPIIMA-KREEM, KISSELL

250/40/10/150

200

 

Oode

MULGIPUDER, KEEFIR, SEPIK, VÕI, KAALIKAS

200/200/20/5/70

 

 

 

 

K.15.06

Hommik

HIRSIPUDER, MOOS, PIIM, PIRN

200/30/150/100

 

Lõuna

HAKKLIHAKASTE, KARTULIPÜREE, TOMATI-KURGISALAT HAPUKOOREGA, LEIB, MORSS, KAKAOKISSELL, MOOS

75/150/75

75/25/200

180/30

 

Oode

PIIMA-MANNASUPP, SEPIK , VÕI, KEEDUSINK

200/25/5/10

 

 

 

 

 

N.16.06

Hommik

NELJAVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

KANA-NUUDLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, PRAETUD KAERAHELBED, KISSELL

250/10/40

30/200

 

Oode

MUFFINID, PIIM, PORGAND

60/150/60

 

 

 

 

R.17.06

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

MAKSASTROGONOV, KARTUL, PORGANDI-ANANASSISALAT, LEIB, MORSS, SIDRUN, HAPUPIIMA-MANNAKOOK

100/150/75

25/200/8/75

 

Oode

MAKARONI-VORSTISALAT, SEPIK,  VÕI, JÄÄTEE

150/25/5/200