Bänner
23
May
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

MENÜÜ 23.05.-27.05.2011

E.23.05

Hommik

HIRSIPUDER, MOOS, PIIM,

200/30/150

 

 

Lõuna

HAKKLIHASUPP, HAPUKOOR, LEIB,  MANNAVAHT, PIIM

250/15/40

150/200

 

Oode

AHJUKARTUL, HAPUKOOR, SEPIK, TEE, KAPSAS

120/40/20/200/60

 

 

 

 

T.24.05

Hommik

RUKKIHELBEPUDER, MOOS, PIIM, ÕUN

200/30/150/100

 

Lõuna

KALA-RIISIVORM, KURGIKASTE, LEIB, KEEFIR, KISSELL, MÕNGLID

150/60/20/150

200/10

 

Oode

PIIMA-KAERAHELBESUPP, SEPIK, MUNAVÕI, KAALIKAS

200/20/15/

70

 

 

 

 

K.25.05

Hommik

VIIEVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

PELMEENISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KIHILINE MANNAPUDER, KISSELL

250/10/40/150

150

 

Oode

MAKARONI-SINGISALAT, SEPIK , VÕI, MAHL

150/20/5/200

 

 

 

 

N.26.05

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

KARTULIPÜREE, KANAKASTE, VÄRSKEKAPSA- PORGANDISALAT, LEIB,  MORSS, PIIMAKISSELL, MOOS

150/75/60

20/200/150

20

 

Oode

PIIMA-HIRSISUPP, SEPIK, VÕI JA JUUST, PORGAND

250/20/5/10

70

 

 

 

 

R.27.05

Hommik

JOOGIJOGURT, MAISIHELBED, SEPIK, VÕI, KEEDUSINK

150/25/20/5/10

 

Lõuna

FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KEEFIRIKOKTEIL, KÜPSIS

250/15/40

200/22

 

Oode

MARJAKOOK, KAKAO, KIIVI

80/200/50