Bänner
04
May
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

MENÜÜ 02.05.-06.05.2011

E.02.05

Hommik

HIRSIPUDER, MOOS, PIIM, APELSIN

200/30/150/60

 

 

Lõuna

PIKKPOISS, KARTUL, HAPUKOOREKASTE, KAALIKA-ANANASSISALAT, LEIB, MORSS, PIIMAKISSELL, MOOS

75/150/75

75/20/200

150/20

 

Oode

PIIMA-MAKARONISUPP, SEPIK, VÕI, LASTE PASTEET, KAPSAS

200/20/5/10

60

 

 

 

 

T.03.05

Hommik

ODRAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

KALASELJANKA, HAPUKOOR, LEIB, LEIVASUPP, VAHUKOOR

250/10/40/160

30

 

Oode

RIISISALAT, LEIB, TEE, PORGAND

150/20/200/60

 

 

 

 

K.04.05

Hommik

NELJAVILJAHELBEPUDER, MOOS, PIIM, ÕUN

200/30/150/100

 

Lõuna

VÄRSKEKAPSA-HAKKLIHAHAUTIS, KARTULI-PÜREE, LEIB, KEEFIR, KOHUPIIM, KISSELL

75/150/

20/150/150/150

 

Oode

PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK , VÕI, JUUST, LILLKAPSAS

250/20/5/15/75

 

 

 

 

N.05.05

Hommik

MAISIHELBED, PIIM, SEPIK, SINGIVÕIE

25/150/20/10

 

Lõuna

HERNESUPP, LEIB, SUUR PANNKOOK, MOOS,

PIIM

250/20/100/30

200

 

Oode

KAPSAPIRUKAS, SOE MAHLAJOOK, BANAAN

100/150/60

 

 

 

 

R.06.05

Hommik

RIISIPUDER, MOOS, PIIM

200/30/150

 

Lõuna

MAKARONID HAKKLIHAGA, KETŠUP, LEIB, MORSS, RUKKIJAHUVAHT, PIIM

200/30/20

200/150/100

 

Oode

KANAPALLID, SEPIK, VÕI, KEEFIR, KAALIKAS

75/20/5/150/75