Bänner
23
Nov
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

MENÜÜ 22.11-26.11.2010

E.22.11

Hommik

RIISIPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

RASSOLNIK, HAPUKOOR, LEIB,

KAKAOKISSELL, MOOS

250/10/40/

200/20

Oode

PORGANDIOMLETT, VÕILEIB, MORSS, ÕUN

150/25/200/50

T.23.11

Hommik

PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK VÕI JA KEEDUVORSTIGA

250/45

Lõuna

KALA-RIISIVORM, PORGANDISALAT ANANASSIGA, LEIB, MORSS, KISSELL, MÕNGLID

150/60

20/200/200

15

Oode

TATRAPUDER ,HAPUKOOR, SOE MAHLAJOOK, VÕILEIB, KAALIKAS

150/10/200/

25/50

K.24.11

Hommik

HIRSIPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

KANA-NUUDLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, ÕUNA-RUKKIJAHUVAHT, PIIM

250/10/40/

120/150

Oode

JUURVILJAKOTLETT, HAPUKOOR, KEEFIR, VIINAMARJAD

100/20/200/60

N.25.11

Hommik

MANNASUPP, SEPIK MUNAVÕIGA

250/45

Lõuna

GULJASS, KARTULIPÜREE, KAPSASALAT, LEIB, MORSS, VANILJEKASTE, KRUTOONID

75/150/60/20

200/200/20

Oode

NUUDLI-KÖÖGIVILJASALAT, LEIB, MORSS, PORGAND

100/20/200/50

R.26.11

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

VÄRSKEKAPSA BORS, HAPUKOOR, LEIB, LEIVAVAHT, PIIM,

250/10/40

150/200

Oode

KOHUPIIMAKOOK, PIIM, PIRN

100/200/50