Bänner
22
Oct
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

MENÜÜ 25.10 -29.10.2010

E.25.10

Hommik

RIISIPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

RASSOLNIK, HAPUKOOR, LEIB,

SAIAVORM, PIIM

250/10/40

120/150

Oode

LIHAPALLID, HAPUKOOR,VÕILEIB, MORSS, PIRN

100/40/25/200/50

T.26.10

Hommik

PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK VÕI JA PASTEEDIGA

250/40

Lõuna

ÜLEKÜPSETATUD KALA MAJONEESIGA, KARTULIPÜREE, KÕRVITSASALAT, LEIB, PIIM

JÄÄTIS

100/150

60/20/200

70

Oode

SOOJAD VÕILEIVAD, KAKAO, PORGAND

65/200/50

K.27.10

Hommik

HIRSIPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

VÄRSKEKAPSA BORS, HAPUKOOR, LEIB, KOHUPIIMAVORM, KISSELL

250/10/40/

100/150

Oode

RIISISALAT, VÕILEIB, SOE MAHLAJOOK, KIIVI

150/25/200/50

N.28.10

Hommik

PIIMA-NUUDLISUPP, VÕILEIB KEEDUVORSTIGA

250/40

Lõuna

MUNAKASTE, KARTUL, PORGANDI-ANANASSISALAT, LEIB, KEEFIR, KAKAOKISSELL, MOOS

100/120/60

20/200

200/20

Oode

KALAPULGAD, VÕILEIB, TEE, ÕUN, KÜPSIS

100/25/200/50/25

R.29.10

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

KÜLASUPP, LEIB, HAPUKOOR.

MANNAVAHT, PIIM

250/40/10

150/200

Oode

VÄIKESED KEEKSIKESED, SOE MAHLAJOOK

VÄRSKE KAPSAS

100/200

50