Bänner
19
Oct
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

MENÜÜ 18.10 -22.10.2010

E.18.10

Hommik

PIIMA-RIISISUPP, SAI MUNAVÕIGA

250/40

Lõuna

HAKKLIHAKASTE, KARTULIPÜREE, PORGANDISALAT, LEIB, MORSS, ÕUNA-RUKKIJAHUVAHT PIIMAGA

100/150/60

20/200/150/200

Oode

TATRAPUDER, HAPUKOOR, TEE, VÕILEIB, ÕUN

150/20/200/25/50

T.19.10

Hommik

ODRAHELBEPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

KOORENE KALASUPP, LEIB,

KARAMELLKISSELL, MOOS

250/40

200/20

Oode

NATURAALNE OMLETT, VÕILEIB, TEE, VÄRSKE KAPSAS

150/25/200/50

K.20.10

Hommik

PIIMA-HIRSISUPP, SEPIK HEERINGAVÕIGA

250/45

Lõuna

KANAKASTE, KARTUL, KAPSASALAT, MORSS, LEIB, KEERIRIKOKTEIL, KÜPSIS

100/120/60/200

20/200/25

Oode

MAKARONID JUUSTUGA, KETSUP, LEIB, MORSS, PIRN

150/30/20/

200/50

N.21.10

Hommik

RUKKIHELBEPUDER, MOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

KARTULI-MAKARONISUPP, HAPUKOOR, LEIB, RIISIPUDER ÕUNAKISSELLIGA

250/10/40

100/200

Oode

PANNKOOK, MOOS, PIIM, PORGAND

100/20/200/50

R.22.10

Hommik

PIIMA-KAERAHELBESUPP, SEPIK JUUSTUGA

250/45

Lõuna

JUURVILJAHAUTIS MAKSAGA, TOMATI-MARINEERITUD KURGI SALAT, LEIB, MORSS, HAPUPIIMA-MANNAKOOK

200/60

20/200/75

Oode

KAMA, VÕILEIB PASTEEDIGA, VIINAMARJAD

200/40/60