LASTEAED NEEME MUDILA
MENÜÜ 04.10 -08.10.2010
E.04.10
|
Hommik
|
PIIMA-RIISISUPP, SEPIK VÕI JA JUUSTUGA
|
250/40
|
|
Lõuna
|
ÜHEPAJATOIT HAKKLIHAGA, HAPUKURK, LEIB, PIIM, KAKAOKISSELL, SÕSTRAMOOS
|
200/50/
20/200/200/20
|
|
Oode
|
TATRASALAT, VÕILEIB, MORSS, ÕUN
|
200/25/200/50
|
|
|
|
|
T.05.10
|
Hommik
|
ODRAHELBEPUDER, MOOS, PIIM
|
150/20/200
|
|
Lõuna
|
KALA-RIISISUPP, HAPUKOOR, LEIB,
MANNAVAHT, PIIM
|
250/10/40
100/200
|
|
Oode
|
KANAPIHV, VÕILEIB, MORSS, KAALIKAS
|
75/25/200/50
|
|
|
|
|
K.06.10
|
Hommik
|
PIIMA-HIRSISUPP, SEPIK MUNAVÕIGA
|
250/45
|
|
Lõuna
|
PRAETUD KANA, KARTULIPÜREE, PIIMAKASTE, KAPSASALAT, MORSS, LEIB,
JÄÄTIS
|
80/150/50
60/200/20
70
|
|
Oode
|
OMLETT PORGANDIGA, VÕILEIB, MORSS, BANAAN
|
150/10/25/200
50
|
|
|
|
|
N.07.10
|
Hommik
|
NELJAVILJAPUDER, MOOS, PIIM
|
150/20/200
|
|
Lõuna
|
FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KISSELL, KOHUPIIM
|
250/10/40
200/100
|
|
Oode
|
MUFFINID, PIIM, PORGAND
|
75/200/50
|
|
|
|
|
R.08.10
|
Hommik
|
PIIMA-KAERAHELBESUPP, VÕILEIB SINGIGA
|
250/40
|
|
Lõuna
|
GULJASS, KARTUL, KAALIKA-PORGANDISALAT, LEIB, MORSS, VANILJEKASTE, MÕNGLID
|
100/120/60
20/200/200/15
|
|
Oode
|
NUUDLI-KÖÖGIVILJASALAT, LEIB, MORSS, ÕUN
|
150/20/200/50
|
|