Bänner
21
Sep
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

MENÜÜ 20.09 -24.09.2010

E.20.09

Hommik

PIIMA-RIISISUPP, SEPIK MUNAVÕIGA

250/40

Lõuna

KANAKASTE, KARTUL, PORGANDI-KAPSASALAT, LEIB, PIIM, KAKAOKISSELL, SÕSTRAMOOS

100/120/75

20/200/200

20

Oode

TATRAHAUTIS, VÕILEIB, MAHL, PIRN

200/25/200/50

T.21.09

Hommik

ODRAHELBEPUDER, KIRSIMOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

KALASELJANKA, HAPUKOOR, LEIB, MANNAVAHT, PIIM

250/10/40/

150/200

Oode

MAKARONISALAT, VÕILEIB, MORSS, PORGAND

150/25/200/50

K.22.09

Hommik

PIIMA-HIRSISUPP, SAI VÕI JA JUUSTUGA

250/40

Lõuna

MULGIPUDER,PEEDISALAT MAJONEESIGA, LEIB, KEEFIR, VANILJEKASTE, KRUTOONID

200/60

20/200/200/20

Oode

HAKKLIHAPITSA, MORSS, ÕUN

150/200/50

N.23.09

Hommik

NELJAVILJAPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

150/20/200

Lõuna

KÖÖGIVILJASUPP, LEIB

KIHILINE MANNAPUDER, KISSELL

250/40

150/200

Oode

KOHUPIIMAKOOK, PIIM, KIIVI

100/200/50

R.24.09

Hommik

PIIMA-KAERAHELBESUPP, LEIB HEERINGAVÕIGA

250/40

Lõuna

PASTA BOLOGNESE, MARINEERITUD KURK, LEIB, MORSS

KEEFIRIKOKTEIL, KÜPSIS

200/50/20

200

200/25

Oode

VÕILEIB SINGIGA, MAHL, JOGURT, KAALIKAS

50/200/150/50