Bänner
23
May
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

 

MENÜÜ 24.05. -28.05.2010

 

 

E.24.05

Hommik

PIIMA-RIISISUPP, SAI MUNAVÕIGA

250/60

 

 

Lõuna

KANAKASTE, KARTUL, KAPSA-PORGANDI SALAT, LEIB, PIIM, KOHUKE, KÜPSIS

100/120/60/

20/200/38/25

 

Oode

 TATRAHAUTIS, VÕILEIB, TEE, PORGAND

200/25/200/50

 

 

 

 

T.25.05

Hommik

ODRAHELBEPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

KALASELJANKA, HAPUKOOR, LEIB, SAIAVORM, PIIM

300/10/40/125/200

 

 

Oode

KARTULINAERUNÄOD, HAKKLIHAPALLID,

VÕILEIB, SOE MAHLAJOOK, PUUVILI (PIRN)

50/50/

25/200/50

 

 

 

 

K.26.05

Hommik

PIIMA-HIRSISUPP, VÕISAI KEEDUSINGIGA

250/45

 

Lõuna

 MULGIPUDER, PEEDISALAT MAJONEESIGA, LEIB, KEEFIR, PIIMAKISSELL, SÕSTRAMOOS

200/60

20/200/200/20

 

Oode

KÜPSETATUD FRIKADELLID, HAPUKOOR, VÕILEIB, MORSS, JUURVILI (KAALIKAS)

75/40

25/200/50

 

 

 

 

N.27.05

Hommik

 RUKKIHELBEPUDER, VAARIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

KÜLASUPP, HAPUKOOR, LEIB, KOHUPIIMA PANNKOOGID, MOOS, PIIM

300/10/40/75

30/200

 

Oode

RIISISALAT, VÕILEIB, TEE, PUUVILI (ÕUN)

150/25/200/50

 

 

 

 

R.28.05

Hommik

PIIMA-KAERAHELBESUPP, VÕILEIB

HEERINGAGA

250/40                                   

 

Lõuna

ÜHEPAJATOIT HAKKLIHAGA, LEIB, RÖSTITUD KAERAHELBED, KISSELL

200/20/20/30

200

 

Oode

VÄIKESED KEEKSIKESED, KAKAO, PUUVILI

60/200/50