LASTEAED NEEME MUDILA MENÜÜ 17.05. - 21.05.2010 E.17.05 | Hommik | RIISIPUDER, VAARIKAMOOS, PIIM | 200/20/200 | | Lõuna | HERNESUPP, LEIB, KIHILINE MANNAPUDER, KISSELL | 250/40/150 150 | | Oode | MAKARONISALAT, TÄISTERALEIB VÕI JA VÄRSKE KURGIGA, MORSS, JUURVILI (PORGAND) | 150/40 200/50 | | | | | T.18.05 | Hommik | PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK SINGIVÕIGA | 250/40 | | Lõuna | PANEERITUD KALA, KARTULIPÜREE, PIIMAKASTE, KAPSA-KURGISALAT, LEIB, MORSS, JÄÄTIS | 50/100 75/60/20 200/65 | | Oode | OMLETT PORGANDIGA, VÕILEIB, SOE MAHLA-JOOK, PUUVILI (PIRN) | 100/25/200 50 | | | | | K.19.05 | Hommik | HIRSIPUDER, VIRSIKUMOOS, PIIM | 200/20/200 | | Lõuna | FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, LEIVAVAHT, PIIM | 300/20/40/120/150 | | Oode | KANA HAKK-KOIVAKE, VÕILEIB, KEEFIR, JUURVILI (KAALIKAS) | 75/25/200/50 | | | | | N.20.05 | Hommik | PIIMA-NUUDLISUPP, SEPIK VÕI JA JUUSTUGA | 250/45 | | Lõuna | KANABLOV, LEIB, MORSS, KARAMELLKISSELL, SÕSTRAMOOS | 200/20/200 200/20 | | Oode | PELMEENID,HAPUKOOR, VÕILEIB, TEE, PUUVILI (ÕUN) | 100/30/25/200/50 | | | | | R.21.05 | Hommik | RÖSTITUD KAERAHELBED JOGURTIGA, KAKAO | 30/150/200 | | Lõuna | BORS, HAPUKOOR, LEIB, KOHUPIIMAKREEM, KISSELL | 300/20/40/150 200 | | Oode | MAASIKA BISKVIITKOOK, PIIM, PUUVILI | 75/200/50 |
|