Bänner
17
May
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

 

MENÜÜ 17.05. - 21.05.2010

 

 

E.17.05

Hommik

RIISIPUDER, VAARIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

 

Lõuna

HERNESUPP, LEIB, KIHILINE MANNAPUDER, KISSELL

250/40/150

150

 

Oode

MAKARONISALAT, TÄISTERALEIB VÕI JA VÄRSKE KURGIGA, MORSS, JUURVILI (PORGAND)

150/40

200/50

 

 

 

 

T.18.05

Hommik

PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK SINGIVÕIGA

250/40

 

Lõuna

PANEERITUD KALA, KARTULIPÜREE, PIIMAKASTE, KAPSA-KURGISALAT, LEIB, MORSS, JÄÄTIS

50/100

75/60/20

200/65

 

Oode

OMLETT PORGANDIGA, VÕILEIB, SOE MAHLA-JOOK, PUUVILI (PIRN)

100/25/200

50

 

 

 

 

K.19.05

Hommik

HIRSIPUDER, VIRSIKUMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, LEIVAVAHT, PIIM

300/20/40/120/150

 

Oode

KANA HAKK-KOIVAKE, VÕILEIB, KEEFIR, JUURVILI (KAALIKAS)

75/25/200/50

 

 

 

 

N.20.05

Hommik

 PIIMA-NUUDLISUPP, SEPIK VÕI JA JUUSTUGA

250/45

 

Lõuna

KANABLOV, LEIB, MORSS, KARAMELLKISSELL, SÕSTRAMOOS

200/20/200

200/20

 

Oode

PELMEENID,HAPUKOOR, VÕILEIB, TEE, PUUVILI (ÕUN)

100/30/25/200/50

 

 

 

 

R.21.05

Hommik

RÖSTITUD KAERAHELBED JOGURTIGA, KAKAO

30/150/200

 

Lõuna

BORS, HAPUKOOR, LEIB, KOHUPIIMAKREEM, KISSELL

300/20/40/150

200

 

Oode

MAASIKA BISKVIITKOOK, PIIM, PUUVILI

75/200/50