LASTEAED NEEME MUDILA MENÜÜ 19.04. - 23.04.2010 E.19.04 | Hommik | RIISIPUDER, VAARIKAMOOS, PIIM | 200/20/200 | | Lõuna | KANA-NUUDLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KAKAOKISSELL, SÕSTRAMOOS | 300/20/40 200/20 | | Oode | AHJUKARTUL, HAPUKOOR, VÕILEIB, MORSS, PUUVILI | 150/30/25/200/50 | | | | | T.20.04 | Hommik | PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK VÕI JA JUUST | 200/40 | | Lõuna | KARTULIPÜREE, KALAKASTE, PORGANDI-ANANASSISALAT, LEIB, MORSS, KISSELL, KÜPSIS | 100/75/60 20/200/200 25 | | Oode | KARTULI NAERUNÄOD, KANAPALLID, TIPI-KASTE, VÕILEIB, SOE MAHLAJOOK, PORGAND | 50/50/30 25/200/50 | | | | | K.21.04 | Hommik | HIRSIPUDER, VIRSIKUMOOS, PIIM | 200/20/200 | | Lõuna | KARTULI-FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, PANNKOOK, VAARIKAMOOS, PIIM | 300/20/40 100/30/200 | | Oode | TATRASALAT, VÕILEIB, MORSS, PUUVILI | 200/25/200/50 | | | | | N.22.04 | Hommik | PIIMA-KLIMBISUPP, SEPIK, VÕI JA HEERINGAS | 250/45 | | Lõuna | MAKARONID HAKKLIHAGA, KETŠUP, KÕRVITSASALAT, LEIB, MORSS, JÄÄTIS | 200/30 60/20/200/65 | | Oode | SOOJAD VÕILEIVAD, KAKAO, KAALIKAS | 65/200/50 | | | | | R.23.04 | Hommik | KAERAHELBEPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM | 200/20/200 | | Lõuna | HERNESUPP, LEIB, PUUVILJATARRETIS, VAHUKOOR | 250/20/150 20 | | Oode | VÄIKESED KEEKSIKESED, PIIM, PUUVILI | 100/200/50 |
|