Bänner
17
Apr
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

 

MENÜÜ 19.04. - 23.04.2010

 

 

E.19.04

Hommik

RIISIPUDER, VAARIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

 

Lõuna

KANA-NUUDLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KAKAOKISSELL, SÕSTRAMOOS

300/20/40

200/20

 

Oode

AHJUKARTUL, HAPUKOOR, VÕILEIB, MORSS, PUUVILI

150/30/25/200/50

 

 

 

 

T.20.04

Hommik

PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK VÕI JA JUUST

200/40

 

Lõuna

KARTULIPÜREE, KALAKASTE,  PORGANDI-ANANASSISALAT, LEIB, MORSS, KISSELL, KÜPSIS

100/75/60 20/200/200

25

 

Oode

KARTULI NAERUNÄOD, KANAPALLID, TIPI-KASTE, VÕILEIB, SOE MAHLAJOOK, PORGAND

50/50/30

25/200/50

 

 

 

 

K.21.04

Hommik

HIRSIPUDER, VIRSIKUMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

KARTULI-FRIKADELLISUPP, HAPUKOOR, LEIB, PANNKOOK, VAARIKAMOOS, PIIM

300/20/40

100/30/200

 

Oode

TATRASALAT, VÕILEIB, MORSS, PUUVILI

200/25/200/50

 

 

 

 

N.22.04

Hommik

PIIMA-KLIMBISUPP, SEPIK, VÕI JA HEERINGAS

250/45

 

Lõuna

MAKARONID HAKKLIHAGA, KETŠUP,

KÕRVITSASALAT, LEIB, MORSS, JÄÄTIS

200/30

60/20/200/65

 

Oode

SOOJAD VÕILEIVAD, KAKAO, KAALIKAS

65/200/50

 

 

 

 

R.23.04

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

HERNESUPP, LEIB, PUUVILJATARRETIS, VAHUKOOR

250/20/150

20

 

Oode

VÄIKESED KEEKSIKESED, PIIM, PUUVILI

100/200/50