Bänner
20
Mar
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

 

MENÜÜ 22.03. - 26.03.2010

 

 

E.22.03

Hommik

RIISIPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

 

Lõuna

KARTULI-MAKARONISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KISSELL, MÜSLI

300/20/40

200/30

 

Oode

OMLETT, VÕILEIB, TEE, PUUVILI

150/25/200/50

 

 

 

 

T.23.03

Hommik

PIIMA-ODRATANGUSUPP, SEPIK MUNAVÕIGA

200/40

 

Lõuna

KARTULIPÜREE, KALAKASTE, KAPSASALAT, LEIB, MORSS, PIIMAKISSELL, MOOS

100/75/75/ 20/200/200/20

 

Oode

SOOJAD VÕILEIVAD, KAKAO, PORGAND

65/200/50

 

 

 

 

K.24.03

Hommik

HIRSIPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

BORŠISUPP, HAPUKOOR, LEIB, SAIAVORM, PIIM

300/20/40/120

200

 

Oode

RIISISALAT, LEIB, MORSS, PUUVILI

150/20/200/50

 

 

 

 

N.25.03

Hommik

PIIMA-MANNASUPP, SEPIK, VÕI , PASTEEDI JA MARIN. KURGIGA

250/45

 

Lõuna

KANABLOV, KURGIKASTE, LEIB, MORSS, KOHUKE

200/75/20/200

43

 

Oode

SINGIVÕILEIB, JOGURT, KAALIKAS

55/150/50

 

 

 

 

R.26.03

Hommik

KAERAHELBEPUDER, MAASIKAMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

HERNESUPP, LEIB, KEEFIRIKOKTEIL, KÜPSIS

250/20/200/25

 

Oode

KANEELIRULL, MORSS, PUUVILI

100/200/50