Bänner
12
Mar
PDF Prindi Saada link

LASTEAED NEEME MUDILA

 

MENÜÜ 15.03. - 19.03.2010

 

 

E.15.03

Hommik

PIIMA-RIISISUPP, SEPIK VÕI JA JUUSTUGA

250/45

 

 

Lõuna

JUURVILJAHAUTIS MAKSAGA, TOMATI-

KURGISALAT, LEIB, MORSS, MANNAVAHT, PIIM

200/60

20/200/150

200

 

Oode

PELMEENID, HAPUKOOR, VÕILEIB, TEE, PUUVILI

100/40/25/200

50

 

 

 

 

T.16.03

Hommik

NELJAVILJAPUDER, VIRSIKUMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

KALA-RIISISUPP, HAPUKOOR, LEIB, KOHUPIIM, KISSELL

300/20/40

150/200

 

Oode

TATRAHAUTIS, VÕILEIB, MORSS, VÄRSKE KAPSAS

150/25/200/50

 

 

 

 

K.17.03

Hommik

PIIMA-HIRSISUPP, SEPIK, VÕI JA HEERINGAGA

250/50

 

Lõuna

KARTULIPÜREE, VIINERIKASTE, KAPSA-PORGANDISALAT, LEIB, MORSS, KARAMELLKISSELL, SÕSTRAMOOS  

100/75/60

20/200

150/20

 

Oode

KÜPSETATUD FRIKADELLID, HAPUKOOR, VÕILEIB, TEE, PUUVILI

100/40

25/200/50

 

 

 

 

N.18.03

Hommik

RUKKIHELBEPUDER, KIRSIMOOS, PIIM

200/20/200

 

Lõuna

KÜLASUPP, HAPUKOOR, LEIB, LEIVAVAHT, PIIM

300/20/40/150

150

 

Oode

KARTULISALAT, LEIB, MORSS, PUUVILI

150/20/200/50

 

 

 

 

R.19.03

Hommik

PIIMA-KAERAHELBESUPP, SEPIK MUNAVÕIGA

250/40

 

Lõuna

MAKARONID HAKKLIHAGA, KETŠUP, KÕRVITSASALAT, LEIB, MORSS, JÄÄTIS

200/30

60/20/200/ 65

 

Oode

MARJAKOOK, MAHL, PORGAND

50/200/50